Produse pe baza de Ganoderma

site cu produse pe baza de ganoderma

ganodermaGanoderma 90 capsule


Pret: 136 lei
Ganoderma Gano Excel este un extract din Ganoderma Lucidum, produs dintr-o mixtura de 6 specii de Ganoderma, ciuperca rosie, numita si 'Regele Plantelor'. Aceasta ciuperca ajuta la intarirea sistemului imunitar al organismului si faciliteaza procesul de vindecare. Ea are totodata capacitatea de a spori rezistenta organismului la boli si se spune ca este mai puternica decat Ginseng-ul.
Mod de adminitrare:
1-2 Capsule de doua ori pe zi pentru adulti si jumatate de doza pentru copii.
Ganoderma se consuma fara limita de varsta. Totusi noi recomandam capsulele de la varsta de 10 ani, deoarece copiii sub 10 ani nu au nevoie de detoxificare. Este un supliment nutritiv.

excelliumExcellium 90 capsule


Pret: 136 lei
Excellium este miceliul Ganodermei Lucidum care contine un spectru de ingrediente precum vitamine, minerale, enzime, carbohidrati si proteine. Gano Excel este un un adevarat pionier la nivel mondial in ceea ce priveste producerea si comercializarea de miceliu (Excellium). Excellium mai este cunoscut ca "Tonicul creierului" fiind considerat esential pentru dezvoltarea si functionarea creierului. Excellium se recomanda atat pentru adulti cat si pentru copii.
Mod de adminitrare:
1-2 Capsule de doua ori pe zi pentru adulti si jumatate de doza pentru copii. Excellium se administreaza fara limita de varsta. Acesta este un supliment alimentar.

gano cafe classicGano Cafe Classic


Pret: 68 lei
Este o veritabila cafea neagra facuta din faimoasa cafea braziliana si imbogatita cu extract de Ganoderma, un amestec hranitor, bogat in arome placute, cu un gust de care te indragostesti. Gustul clasic iti ofera in fiecare dimineata energia si puterea de a incepe o noua zi. Polizaharidele, germaniul organic si vitaminele din Ganoderma stimuleaza imunitatea organismului si reduc oboseala, regland in acelasi timp tensiunea arteriala.

gano cafe 3 in 1Gano Cafe 3-in-1


Pret: 63 lei
Produs nutritiv compus din Ganoderma, Cafea Braziliana, lapte degresat si zahar. E cea mai faimoasa cafea de la Gano. Usurinta de a o pregati si placerea gustului a cucerit bautorii de cafea.

gano cafe mochaGano Cafe Mocha


Pret: 64 lei
Este Cafeaua inspiratiei. Ganocafe Mocha este un amestec de extract de Ganoderma Lucidum, boabe de cafea si cacao. Fiind combinate cu maiestrie in acest amestec, veti putea savura o ceasca de cafea cremoasa si aromata. Desi se identifica cu traditionalul gust al cafelei, ea prezinta caracteristici speciale, locale.

gano cafe shokoladeGano Cafe Shokolade


Pret: 67 lei
Este o bautura nutritiva, energizanta, produsa din cacao de calitate superioara, lapte de porumb, lapte fara lactoza, zahar si extract de Ganoderma Lucidum. O bautura excelenta pentru toate varstele, excelenta pentru copii, intrucat asociaza efectele de revigorare a organismului date de Ganoderma. Fara cofeina.

gano tea sodOleaf Rooibos Drink (Gano Tea Sod)


Pret: 45 lei
Un amestec perfect de sanatate si gust Ganotea Sod (super oxid dismutaza) este o bautura obtinuta din ceai de Rooibos (denumire stiintifica-Asphalatus Linealis) din Africa de Sud si extract de Ganoderma Lucidum. Ceaiul de Rooibos mai este cunoscut sub denumirea de Sod Tea. El contine substanta SOD, un anti-oxidant foarte eficient in eliminarea radicalilor liberi. O aroma placuta, un gust aparte la care se adauga beneficii pentru sanatate.

gano soapGano Soap


Pret: 35 lei
Sapunul Gano este un sapun luxuriant de baie cu extract de Ganoderma si cel mai pur lapte de capra, special menit pentru a curata, trata, hidrata si infrumuseta tenul. Sapunul Gano este un produs fin, imbogatit cu vitamina E si minerale, produs pentru a repara tenul distrus si imbatranit, in acelasi timp actionand si in prevenirea uscarii acestuia. O cutie contine 2 sapunuri.

gano freshGano Fresh Pasta de dinti


Pret: 30 lei
Fortifica dantura sensibila. Opreste formarea cariei. Trateaza gingiile care sangereaza. Intareste emailul dintilor.

Pentru comenzi, folositi formularul de comanda sau sunati la 0765-641758

Ganoderma 90 capsule

supliment nutritiv cu continut 100% de Ganoderma Lucidum

ganodermaGanoderma de la Gano Excel este un extras din Ganoderma Lucidum produs dintr-o mixtura de 6 tipuri de ciuperci Ganoderma, ciuperca rosie sau "regele plantelor"

citeste mai mult

Excellium 90 capsule

extract din sporii ganodermei lucidum

excelliumExcellium este miceliul Ganodermei Lucidum care contine un spectru de ingrediente precum vitamine, minerale, enzime, carbohidrati si proteine.

citeste mai mult

Gano Cafe Classic

cafeaua ta de dimineata cu continut de ganoderma

gano cafe classic Este o veritabila cafea neagra facuta din faimoasa cafea braziliana si imbogatita cu extract de Ganoderma, un amestec hranitor, bogat in arome placute, cu un gust de care te indragostesti.

citeste mai mult